Anna Caviar

Over ons


Anna Dutch Caviar

De énige Nederlandse kaviaar van absolute topkwaliteit.
Duurzaam en met liefde gekweekt door ons team van Kaspische experts.


Wij leveren aan restaurants, hotels, bedrijven en aan particulieren

Anna Dutch

Over onze kwekerij


 

ANNA DUTCH is gevestigd in Eindhoven, Nederland.
Haar eigenaren zijn afkomstig van landen rond de Kaspische Zee. Trots op hun rijke kaviaartraditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven, koesteren zij een diep geworteld respect en begrip voor bijzondere vis waarvoor ze zorgen.

Anna Caviar

Anna Dutch

Over onze naam


 

ANNA DUTCH heeft haar merk vernoemd naar Hare Majesteit Anna Paulowna – Koningin der Nederlanden. Anna, dochter van de Russische tsaar, was groot liefhebber van kaviaar en zorgde ervoor dat kaviaar in Nederland bekend werd.

Bekijk bedrijfsfilm

Anna Dutch

Over onze kaviaar


 

Kaviaar van ANNA DUTCH is uitsluitend afkomstig van de klassieke Kaspische steur (Acipenser Gueldenstaedtii) en is een van de zeldzaamste en meest gewaardeerde soorten kaviaar.
Het team van de ANNA DUTCH farm geeft meer dan 25 jaar ervaring en een speciale benadering voor de productie van kaviaar.
Door de liefde voor ons werk heeft kwaliteit van onze kaviaar de hoogste prioriteit.

Anna Dutch

Kaviaar eten


Kaviaar schep je op met een lepeltje van parelmoer (of van been of plastic). Je doet een klein schepje op de muis van je gebalde vuist. Zonder met je lippen de kaviaar aan te raken, lepel je de eitjes op met je tong en drukt ze tegen je gehemelte. Een smaakexplosie volgt.

In Europa drinken we vooral champagne bij kaviaar. Rond de Kaspische Zee kiezen ze voor wodka. Wodka neutraliseert de mond waardoor je alle smaken van de kaviaar goed proeft.