fbpx

Het geheim van de beste kaviaar

Traditie. Innovatie. Kwaliteit. Deze kernwaarden zorgen ervoor dat het Nederlandse bedrijf haar eigen toekomst creëert en zich onderscheidt van haar concurrenten.

En dat alles omdat ze van kaviaar houdt.

Er is een nieuw tijdperk aangebroken met de komst van kaviaar van ANNA Dutch – de meest exclusieve en innovatieve kaviaar die er op dit moment te vinden is. De kaviaar wordt geproduceerd in een volledig controleerbare omgeving door een team van specialisten die gedreven worden door traditie en innovatie en die geen genoegen nemen met minder dan perfectie.

Het feit dat het productieproces zo hoog in aanzien staat en zo’n uitstekende reputatie heeft onder connaisseurs, komt niet alleen door de perfectie van de producten, maar ook door de zeer uitgebreide know how en uitzonderlijke talenten van de meesters. De onbetwiste rol van baanbreker is ook gebaseerd op de drie bedrijfswaarden die geformuleerd werden bij de oprichting en die het Nederlandse bedrijf in staat hebben gesteld om haar eigen toekomst te kiezen en zich te onderscheiden van de concurrentie. Traditie. Innovatie. Kwaliteit.